Rólunk

Dr. Elekes Eszter

Fogorvos

Tanulmányaim

2016-ban végeztem a Pécsi Tudomány Egyetem Fogorvos szakán. Ezután kezdtem rezidensképzési időszakomat a Kaposi Mór Oktató Kórházban. 2019-ben Szegeden szájsebész szakvizsgát szereztem. 2021-ben nagy álmom vált valóra, megnyitottuk új rendelőnket a Zárda utcában. Ebben és az élet minden más területén is hatalmas támaszom a férjem és két huncut kislányunk.

Filozófiám

Fontosnak tartom, hogy betegeink maximálisan biztonságban érezzék magukat székünkben, ezért arra törekszem, hogy a pácienseket maradéktalanul tájékoztassam a kezelés menetéről, mi fog történni, hányszor kell még visszajönni. Nem engedjük el betegeink kezét, hisz ha baj van, és akut helyzetben szorulnak segítségünkre, próbálunk a lehető leghamarabb helyet és időt találni problémájuk megoldására.

Úgy gondolom, hogy a jó fogorvosi kezelés egyik alapköve a teljes fájdalommentesség, ezért az érzéstelenítésre gondot és időt fordítunk. Másik fontos tényező a precizitás, pontosság és néha a türelem. Ezekből mind akad nálunk bőven, keressenek nyugodtan bizalommal.

Kollár Regina

Fogászati asszisztens

Régi álmom teljesült azzal, mikor 2019-ben fogászati asszisztens lettem. A munkám egyben a hobbim is. Célom hogy a páciensek nyugodt, vidám környezetben és jó hangulatan gyógyuljanak a kezeink között.

Lépj velünk kapcsolatba!

A kezelések előtt bejelentkezés szükséges!

kapcsolat
Mikorra szeretnél időpontot?

Telefon

+36 30 847 3094 (Eszter)

+36 20 250 4979 (Regi)

E-mail

elekes.eszter1@gmail.com

Cím

7400 Kaposvár,
Zárda utca 15.

Nyitvatartás

Hétfő – péntek
9:00 – 17:00

Bejelenetkezés szükséges!